Eenmalig onderhoud


Heeft u op dit moment (nog) geen behoefte aan Het Onderhoudsabonnement, maar is er wel onderhoud aan uw pand nodig. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een team van 45 professionele vaklieden, elk met hun eigen vakgebied, staan voor u klaar. Dus of het nu om een schilderklus, ruitvervanging of deurreparatie gaat… wij staan voor u klaar!

Nieuwbouw en renovatie
Op het terrein van nieuwbouw en renovatie beschikken we over een afbouw- en afwerkingsteam welke is gespecialiseerd in renovatie en afwerking van woningen, winkel- of kantoorpanden etc. inclusief spack- spuitwerk, systeemplafonds, metal studwanden en vloeren. Het grote voordeel voor de opdrachtgever is dat hij tijdens de afbouw nog maar één aanspreekpunt heeft.

Glasservice

Beglazing in gebouwen is de laatste jaren complex geworden. Zo hebben we tegenwoordig naast het normale enkele glas en isolatieglas, verschillende soorten hoog-rendement glas. Ook met betrekking tot de veiligheid is er het een en ander veranderd. Te denken valt hierbij dan aan het voorkomen van lichamelijk letsel en natuurlijk de inbraakwering.

Ook het gebruik van verschillende soorten brandwerend glas is zeer actueel. Zo zijn er verschillende brandwerende tijdzones, enkelzijdig of dubbelzijdig brandwerend. Naast het toepassen van glas in bijvoorbeeld woningen en kantoren, wordt glas ook steeds meer toegepast als constructie. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld; gevels geheel van glas maar ook luifels en dergelijke. Het glas in lood is vandaag de dag weer helemaal in, vaak in combinatie met isolatieglas. Ook kan bestaand glas in lood verwerkt worden in isolatieglas. Wat uw wensen ook zijn, ons team van glaszetters adviseert en voert uit.
 
  • Vraag vrijblijvende offerte aan
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4