Particulier


Professioneel totaalonderhoud voor een vast bedrag per maand.

Groot onderhoud zoals schilderwerk aan uw woning komt vaak ongelegen. Dat is ook niet vreemd. U staat er immers niet dagelijks bij stil hoe de buitenkant van uw gevel eruit ziet. En als het zover is, schrikt u van het hoge kostenplaatje. Hier had u geen rekening mee gehouden...

Alle zorg uit handen

Het Onderhoudsabonnement neemt u alle zorg uit handen. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u 10 jaar lang gegarandeerd onderhoud op uw woning. Dit betreft schilderwerk en timmerwerk. U hoeft na een strenge winter of warme zomer geen ladder meer te pakken om te zien hoe het met uw kozijnen is gesteld. Dat doen wij voor u!

Met Het Onderhoudsabonnement komen professionele vaklieden op afgesproken tijden de benodigde werkzaamheden uitvoeren. Dit alles voor een afgesproken maandbedrag dat 10 jaar vast staat. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Er zijn al abonnementen vanaf € 35 per maand.

Het eerste onderhoud zonder hoge factuur
Het Onderhoudsabonnement wordt doorgaans afgesloten op het moment dat de woning aan onderhoud toe is. U staat dan immers voor een grote kostenpost. Met Het Onderhoudsabonnement worden die kosten over 10 jaar verspreid. U betaalt voor het eerste grote onderhoud dus slechts een-tiende van het totaalbedrag dat zou gelden als het eenmalig onderhoud betrof. 

Flexibiliteit

Het Onderhoudsabonnement is flexibel. U bepaalt zelf wat eronder valt en wat niet. Bij een verbouwing aan of uitbreiding van uw woning wordt uw abonnement, als u dat wenst, herzien naar de nieuwe situatie. En gaat u verhuizen? Dan kunt u uw abonnement zelfs meenemen naar uw nieuwe woning.

 
  • Vraag vrijblijvende offerte aan
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4