Zorgsector


Nooit meer budgettaire problemen
Zorginstellingen en scholen hebben het de laatste jaren doorgaans flink moeten bezuinigen. Onzekere factoren zoals achterstallig onderhoud zijn erg van invloed op uw budget. Het uitstellen van deze uitgaven kan resulteren in extra hoge kosten in de jaren erna. Herstellen is immers duurder dan onderhouden.

Het Onderhoudsabonnement biedt hen hierin stabiliteit, gemak en neemt de budgettaire zorg uit handen. Wij zorgen dat uw gebouwen in goede conditie worden gebracht, regelmatig worden geinspecteerd en in topconditie blijven door regelmatig klein en groot onderhoud. Dit alles tegen een vast bedrag per maand gedurende 10 jaar lang.

Het Onderhoudsabonnement voert waar nodig ook reparatiewerkzaamheden uit. Zowel het schilderwerk als timmerwerk wordt altijd uitgevoerd door professionele vaklieden.

Het eerste onderhoud zonder hoge factuur
Het Onderhoudsabonnement wordt doorgaans afgesloten op het moment dat gebouwen aan groot onderhoud toe zijn. U staat dan immers voor een grote kostenpost. Met Het Onderhoudsabonnement worden die kosten over 10 jaar verspreid. Het eerste grote onderhoud kost dus slechts een-tiende van het totaalbedrag dat zou gelden als het eenmalig onderhoud betrof.

Vrijblijvende afspraak
Wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we uitleggen wat Het Onderhoudsabonnement voor uw zorginstelling of school kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
 
  • Vraag vrijblijvende offerte aan
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4